Problem z serwerem ts3

Masz problem ze swoim serwerem głosowym? twój klient ts2/ts3/vt nie działa tak jakbyś sobie tego życzył? pisz śmiało w tym dziale

Problem z serwerem ts3

Postprzez kanibal 13 lip 2011, o 16:25

Witam
Mam problem z wejściem na serwer TS3.

"<16:23:50> Trying to resolve hostname ts.te-es.pl
<16:23:50> Trying to connect to server on ts.te-es.pl:9987
<16:23:56> Failed to connect to server"


Znajomy bez problemu łączy się z serwerem natomiast ja nie.
Czy ktoś zna przyczynę tej usterki?
kanibal
User
User
 
Posty: 9
Dołączył(a): 19 maja 2011, o 21:16

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez Borsik 13 lip 2011, o 21:41

viewtopic.php?f=16&t=893
Tutaj masz wszystko spróbuj według tego co jest napisane :)
Obrazek
Avatar użytkownika
Borsik
User
User
 
Posty: 33
Dołączył(a): 5 lut 2011, o 17:49

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez kanibal 13 lip 2011, o 22:43

Wyłączyłem zaporę, antywirusa i wszystkie inne rzeczy. Dalej nic.
Spingowałem Wasze IP. Niestety nic.
kanibal
User
User
 
Posty: 9
Dołączył(a): 19 maja 2011, o 21:16

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez Borsik 13 lip 2011, o 23:00

Musisz sie odezwać do kogoś z ts 3 bo ja zrobiłem wszystko co w mojej mocy..
Obrazek
Avatar użytkownika
Borsik
User
User
 
Posty: 33
Dołączył(a): 5 lut 2011, o 17:49

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez kanibal 14 lip 2011, o 09:37

Sprawdzałem czy mogę wejść na serwer TS2 oraz VT.
Niestety... Dzieje się to samo co w przypadku serwera TS3.
kanibal
User
User
 
Posty: 9
Dołączył(a): 19 maja 2011, o 21:16

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez ferus 14 lip 2011, o 11:09

Proszę podać swoje ip na PW.

Maciej Kołek
Community Manager / Technical Admin
ferus@te-es.pl
GG#1855280

Avatar użytkownika
ferus
User
User
 
Posty: 527
Dołączył(a): 18 lis 2010, o 11:17
Lokalizacja: Gdańsk, Polska

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez kanibal 14 lip 2011, o 13:36

PW z IP wysłane (do Ferus'a)
kanibal
User
User
 
Posty: 9
Dołączył(a): 19 maja 2011, o 21:16

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez tom 15 lip 2011, o 02:12

serwer odpowiada na twoj ping? jesli tak, a nie mozesz wejsc, to znaczy ze masz zablokowane porty na sieci (zwroc sie w tej sprawie do swojego admina)
mam więcej funku niż Pan Kleks!
regularnie siedze na ts.te-es.pl:9987
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
tom
User
User
 
Posty: 1782
Dołączył(a): 14 lis 2010, o 18:25
Lokalizacja: Gorzuf, Poland

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez kanibal 15 lip 2011, o 03:08

Nie. Serwer nie odpowiada na mój ping.

kanibal napisał(a):Spingowałem Wasze IP. Niestety nic.
kanibal
User
User
 
Posty: 9
Dołączył(a): 19 maja 2011, o 21:16

Re: Problem z serwerem ts3

Postprzez tom 15 lip 2011, o 10:09

z naszej strony jest wszystko OK, sprawdzilem na firewallu, spingowanie Twojego IP rowniez nie przynosi zadnego rezultatu, dziwna sprawa - skontaktuj sie z adminem swojej sieci i wyjasnij sprawe.
mam więcej funku niż Pan Kleks!
regularnie siedze na ts.te-es.pl:9987
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
tom
User
User
 
Posty: 1782
Dołączył(a): 14 lis 2010, o 18:25
Lokalizacja: Gorzuf, Poland


Powrót do Pomoc Online

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron